Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

opravdu jsem zděšen, jaké mohou mít názory lidí v Česku. Když jsme studovali s muslimy po roce 1966 na ČVUT, tak jsme jim záviděli zájem českých holek. Vůbec jsme netrpěli žádnou islamofobií a kamarádi muslimové se nijak negativně neprojevovali. Proto mám  dostatek osobních zkušeností s islámem a divím se, že Ti,co vůbec netuší o co v islámu jde, tak blbnou. Dokáže tady v Česku někdo něco konkrétního proti zdejším muslimům prokázat ? Myslím, že ne.

1 11
možnosti
MI

V Česku je muslimů zatím málo. Domnívám se, že příčinou našeho "blbnutí" je situace v jiných evropských zemích. Podívejte se do Švédska, Norska, Francie, Velké Británie, Belgie, Nizozemska, Německa... A pokud jde o zájem českých holek, řada z nich se z něj myslím velmi záhy vyléčila. Několik případů znám osobně.

11 0
možnosti
MS

R^Tenkrát šlo hlavně o prachy, nebo o možnost dostat se ven ze socialistické ČSSR. Ale zpravidla to bylo z bláta do louže. Každá neskončila jako Blanka Matragi. :-)

4 0
možnosti
JM

To už je 50 let,svět se dost změnil. Tehdá jsme školili palestince ,aby škodili kapitalistům. Nevím jestli sem jezdili skutečně věřící, u nás na fakultě se o modlicích koberečkách nikdo nezmiňoval.

6 0
možnosti
AK

Povinná nenávist muslimů vůči bezvěrcům, tedy i vůči Vám (nejste-li muslim) Vám nestačí? Mě tedy ano.

A jinak dva argumenty: Za prvé se rozhlédněte po Francii či Belgii, jak to tam vypadá a přitom to tam začínalo stejně jako zde-nenápadně. A za druhé zkuste komunikovat s místními muslimy a klást jim upřímné otázky. Zjistíte věcí...

Začněte třeba s Hamzou Veličkou. Ten Vám popíše jejich sny, jak to tu bude vypadat, až to zde islám převezme. Jestli si myslíte, že pak ještě stále bude vaše žena, přítelkyně či dcera chodit v parném létě ve vzdušném pohodlném oblečení a nebo si Vy zajdete na pivo, tak jste zcela mimo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3697x
Věřím ve svobodu a odpovědnost jednotlivce a co možná nejmenší stát. Dále věřím v sílu a nezastupitelnost racionálního úsudku a vědecké metody.