Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Taky moje oblíbené rádio - opravdu jsem nevěděl, zda se zhluboka zasmát, nebo zaplakat R^

0 0
možnosti
RV

Ještě si pamatuji sliby a omáčku při zavádění městapa, dálničních známek, kamer......všechno pro moje blaho a bezpečnost. Jsme z toho všeho tak ublažení, že bych to nejraději zase pěkně zrušil, protože to má pro občana pouze záporný přínos. Kde je strážník, když bijou násilníci své oběti, kapsáři se kapsují revizoru za zády, kde je kamera a četník, když vám někdo lohne auto, kde jsou luxusní silnice.....nikdo vám nedá tolik, co vám politik slíbí (a sebere).Rv

3 0
možnosti
PN

No tak městapo buzeruje i pumpičkáře, a sice v tunelu pod Vyšehradem, kde je značka "Cyklisto sesedni" nebo tak něco. Nicméně jsou volby a městapo se snaží ukázat, že umí něco jiného než nasazovat botičky, jezdit na koni v pravé poledne a poskytovat support revizorům při kasírování cizinců, kteří si místo lístku za 24 Kč pro Prahu koupili lístek za 24 Kč pro pásmo jedna.

3 0
možnosti
RV

Pumpičkáři tak dlouho kvičeli, až je městapo zaslechlo a jalo se dojit daň i ze zpocených dresů. Mě nedávno jedna četnice měla tendenci řešit za přechod. Nikde nic, všude prázdno a nesmyslně provozovaný semafor. Kupodivu jsem přešel a přežil, což neuniklo bdělému oku orgánky.

Použil jsem oblíbenou taktiku - kde je orgán, tam nic nevidím ani neslyším. Funguje to.;-D

1 0
možnosti
RK

Dalsi ne-ovce ... gratuluji, hezky pochopeno i zformulovano. R^

2 0
možnosti
Foto

I84v95o 36C57i49l19i86c50h

19. 8. 2014 13:02

Výborný článek R^

2 0
možnosti
MI

Děkuji za Vaši vytrvalou přízeň! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3697x
Věřím ve svobodu a odpovědnost jednotlivce a co možná nejmenší stát. Dále věřím v sílu a nezastupitelnost racionálního úsudku a vědecké metody.